Logotip de Adolescents.cat
🍓
🍓
Any: 2000
Comarca: Garrotxa
Data: 10/05/15 18:04
inexplicable
L'altre dia, estava a casa passant-ho una mica malament i vaig escriure el text seguent. No m'agrada obrirme ni explicarho a la gent. Crec que vosaltres sou les persones perfectes per ajudarme.

"Si, pot dir que estic en una petita depressio, ja fa tres mesos. Cada dia vaig a dormir amb la llagrima als ulls, no tinc forces per aixacarme pels matins. La meva vida ara es com un tunel negre, fosc i horrible sense sortida, no veig el final, i nomes tinc ganes que arribi el dia que tot aixo ja no m'afecti. Diuen que m'entenen o diuen que exagero, pero ningu te rao. Soc aixi. M'afecten molt les coses, i ningu sap ni enten el que estic passant, no ho entenc ni jo. Es dificil supararho, veientlo cada dia, pero el pitjor es que quan ho vaig estar a punt de superar, algu, algun record o algun comentari em van fer recaura en la dolorosa depressio. Abans, era tot com un somni, mai m'havia sentit aixi, mai m'havia arribat a enamorar tant. No podia estar al seu costat sense posarme nerviosa, sense que em tremolessin les mans, i encara ara, sapiguen que res ja no importa, em contiua passant. Sem tallava la respiracio, em posava vermella de cop, sentia dina meu una sensacio unica: AMOR. La musica em porta masses records. Soc aixi. Totes les coses son simbols, una canço, unes sabates, un lloc, un dia, un numero, tot te la seva historia... "

Un peto. Gracies.
InterPersonal
InterPersonal
Data: 05/06/2015 17:16
Hola!

Sóc l'Eli Aulet. Psicòloga d'Interpersonal.

Entenc que estiguis trista. Sembla que estàs passant per un moment complicat . EN aquestes situacions estem tristos. La tristesa ens ajuda a superar i curar les ferides. Si no estiguéssim tristos no seguiriem endavant.

Has d'estar trista un temps. Escriu cada dia escrits com aquests però només durant 20 minuts al dia. Llavors la resta del dia intenta distreure't amb altres coses, però és molt important que cada dia estiguis una estona trista. El dolor és passatger i ens ajuda a curar-nos i a tornar a recuperar les ganes i la felicitat.

Endavant

ELi Aulet www.interpersonal.cat
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: